Preparatul natural care combate cancerul

Leave a comment

May 23, 2014 by Revista

turmeric-powder

Curcumina este principalul ingredient activ continut de turmeric si are proprietati anti-oxidante, anti-inflamatoare si anti-carcinogene, insa acestea nu sunt singurele. Turmericul mai este bun si pentru detoxificarea ficatului, pentru imbunatatirea functiilor creierului, pentru a regula metabolismul si hipertensiunea.

Leacul de care vorbeam pentru cancer se face in doi pasi. Mai intai trebuie sa faci o pasta de turmeric dintr-un sfert de ceasca de turmeric pudra, o jumatate de lingurita de piper macinat si jumatate de ceasca de apa – filtrata sau fiarta si racita. Piperul ajuta organismul sa absoarba mai mult turmeric.

Pentru pasul al doilea ai nevoie de o ceasca de lapte de cocos sau migdale, o lingurita de ulei de cocos, un sfert de lingurita de pasta de turmeric si miere dupa gust.

Combina toate ingredientele in afara de miere intr-o oala mica sau un ibric si pune pe foc mediu, in timp ce amesteci incontinuu. Nu lasa amestecul sa fiarba si adauga miere pana ce gustul e placut pentru tine. Apoi poti lua bautura de pe aragaz si o poti consuma – calda sau dupa ce s-a racit.

sursa – BZI.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

biroucatalindupu@gmail.com

%d bloggers like this: