Un anonim din Cluj lasa plicuri cu bani prin oras

Leave a comment

June 4, 2014 by Revista

bani

O persoana din Cluj-Napoca lasa plicuri cu bani in diverse locuri din oras, cerandu-le “norocosilor” care le gasesc sa imparta cel putin jumatate din suma cu altii.

Campania sa, promovata pe retele sociale, se numeste “Bani cu suflet”. Initiatorul, care tine sa isi pastreze secreta identitatea, considera ca nu “bogatanii sau guvernele vor salva tara, ci romanii”, relateaza Mediafax.

Plicurile contin bancnote de 50 sau 100 de lei si sunt plasate in diverse locuri din Cluj-Napoca, cu mesajul ca cel care ii gaseste sa faca un gest caritabil, ceea ce inseamna ca cel putin jumatate din suma din plic trebuie oferita altcuiva.

“Gaseste banii ascunsi in zona Cluj, fa share la poza, cu tag ‘banicusuflet’, si da mai departe jumatate din suma gasita in plic”, arata anonimul intr-o postare pe o retea sociala.

Indicii cu privire la locurile in care sunt ascunse plicurile pot fi gasite pe pagina Bani cu Suflet de pe retele sociale.

“Sunt banii mei personali, da, dar deja foarte multi oameni mi-au scris ca vor sa se implice si vor sa fie ‘anonimi pentru o zi'”, a precizat persoana care a lansat campania.

Aceasta a fost inspirata de initiativa unui milionar anonim din SUA, care a decis sa recurga la aceasta forma de a face donatii. Astfel, locuitorii din California pot gasi plicuri care contin intre 100 si 250 de dolari, ascunse de milionar in locuri ca pubele de gunoi sau ronduri de flori.

sursa – mediafax.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

biroucatalindupu@gmail.com

%d bloggers like this: