Miranda Kerr si suparatul Orlando Bloom

Leave a comment

July 3, 2014 by Revista

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Presa din SUA a aflat abia acum motivul şocant al despărţirii lor: violenţa conjugală.

Miranda Kerr (31 de ani) şi Orlando Bloom (37 de ani) au cariere de succes, un copil superb, pe micuţul Flynn (3 ani), iar în lumina reflectoarelor păreau cuplul perfect, însă dacă este să ne luăm după presa de scandal din SUA, situaţia nu a fost niciodată roz între supermodelul Victoria’s Secret şi actorul din “Stăpânul inelelor”.

Conform unor surse din anturajul celor doi, Miranda ar fi mărturisit că, spre finalul mariajului, Orlando bea din ce în ce mai mult, uneori până cădea lat, şi că, în repetate rânduri, a snopit-o în bătaie.

Deşi nu a apărut niciodată în public cu semne de agresiune pe corp, au fost situaţii când frumoasa australiancă a fost văzută ieşind în fugă din locuinţa lor, cu fiul ei în braţe şi extrem de supărată

sursa –  protvmagazin.ro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

biroucatalindupu@gmail.com

%d bloggers like this: